Hero Brinkman from his Facebook

Als politicus ben je altijd behoorlijk kwetsbaar voor leugens en valselijk insinuerende verhalen. De eerste reactie is altijd dood zwijgen. maar soms werkt dat niet. Ik ben nu bijna een jaar uit de TK en wordt er nog steeds dagelijks mee geconfronteerd. Ben dat nu eerlijk gezegd helemaal spuugzat. Iedereen die verhalen loopt te vertellen over mij kan een reactie verwachten. Een mooi voorbeeld zijn die vriendjes van de PVV van Geenstijl over mijn wachtgeldregeling. Zij spreken mij aan, maar eigenlijk moeten zij de PVV aanspreken. Want ik heb mijn mening verkondigd over de wachtgeldregeling als lid van de fractie van de PVV en niet als Hero Brinkman. En ja, ik ben het nu eens met het kabinet die zegt dat de versobering van de regeling die aanhangig is gemaakt door mij, namens de PVV, voldoende is. Waarom spreken die zogenaamde “objectieve” journalisten van Geenstijl mij erop aan? Ik heb in mijn tijd in de Kamer veelvuldig intensieve en meer dan zakelijke, contacten gezien en gelezen tussen personen van Geenstijl en de PVV. Zouden die mensen die mij aangeven dat de PVV en Geenstijl kennelijk een deal hebben gemaakt, gelijk hebben? Het zou mij niet verbazen! Ik weet dat de PVV vorig jaar tijdens de verkiezingen duizenden euro’s heeft gespendeerd aan bloggers die ongelimiteerd kwaad konden spreken over mij op social media. Banden met Geenstijl? Niet onmogelijk! En ja, idd ik doe ook gewoon mee met hun strategie.
About these ads

http://stmaartennews.livejournal.com/5336.html http://www.stmaartennews.blogspot.com/

Tagged with: ,
Posted in Uncategorized
2 comments on “Hero Brinkman from his Facebook
  1. what is shocking is the lack of the application of the laws of libel, slander, defamation….that are on the books to address lies, deceit, wrongs in the sense that the law makes those account in large monetary damages wherever published even in the States…..i strongly suggest that all those victims of falsehoods seek counsel, file damage suits that will take from those responsible all their assets…….defamation is a cruel act of cowards and haters and should be stopped by swift legal action in any venue where the defamation is/was published…there is justice!

    • the definition of libel, slander of defamation would mean lies, and in st maarten that would have to start with the government, the prosecutors, the court system, the newspapers, the police department etc. etc. etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats
  • 1,637,079 views

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 17,596 other followers

Follow SXMGOVERNMENT.COM st maarten news on WordPress.com
Recent Posts

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 17,596 other followers

  • PHOTOS: MAURICE LAKE, IF YOU DON’T FIX THE 1ST ST PETERS DRAINAGE CANAL, NEXT RAIN THERE WILL BE FLOODING AND… wp.me/p36Zkc-8kCget the latest st maarten news and updates 51 minutes ago
  • PHOTOS: MAURICE LAKE, IF YOU DON’T FIX THE 1ST ST PETERS DRAINAGE CANAL, NEXT RAIN THERE WILL BE F... nblo.gs/11AEvlget the latest st maarten news and updates 1 hour ago
  • PHOTOS: MAURICE LAKE, IF YOU DON’T FIX THE 1ST ST PETERS DRAINAGE CANAL, NEXT RAIN THERE… goo.gl/fb/J9Ubqjget the latest st maarten news and updates 1 hour ago
  • SILVERIA’S ‘VACATION’- THE LATEST ANALYSIS AND OPINIONS OF SXM’S CURRENT POLITICAL SITUATION wp.me/p36Zkc-8kwget the latest st maarten news and updates 4 days ago
  • SILVERIA’S ‘VACATION’- THE LATEST ANALYSIS AND OPINIONS OF SXM’S CURRENT POLITICAL SITUATION nblo.gs/11t3rSget the latest st maarten news and updates 4 days ago
categories
the stories you missed
ST MAARTEN NEWS PHOTOS judith roumou
six ships photos judith roumou (3)

six ships photos judith roumou (2)

six ships photos judith roumou (1)

six ships photos judith roumou (36)

six ships photos judith roumou (35)

six ships photos judith roumou (34)

six ships photos judith roumou (33)

six ships photos judith roumou (32)

six ships photos judith roumou (31)

six ships photos judith roumou (30)

More Photos
Flickr Photos
marietje's set2 up by morgan le fay, photos judith roumou

st maartens most corrupt photos judith roumou (12)

st maartens most corrupt photos judith roumou (2)

st maartens most corrupt photos judith roumou (1)

st maartens most corrupt photos judith roumou (46)

st maartens most corrupt photos judith roumou (45)

st maartens most corrupt photos judith roumou (44)

st maartens most corrupt photos judith roumou (43)

st maartens most corrupt photos judith roumou (42)

st maartens most corrupt photos judith roumou (41)

More Photos
Judith Roumou
1-721 523 3493
vampire hours
st maarten news, judith roumou
kontera
var dc_AdLinkColor = 'blue' ; var dc_PublisherID = 227601 ;

LADIES AND GENTLEMEN! INTRODUCING...........

ST MAARTEN NEWS NOW

sint maarten news, st maarten news, sxm news, st martin news, caribbean news, st maarten politics, patrick illidge, theo heyliger, romain laville, dr lloyd richardson, yanchi leonard, sylvia meyers, st maarten national alliance, william marlin, roland duncan, sint maarten united peoples party, st maarten democratic party, st maarten government, sint maarten government, sint maarten police

SXM CARNIVAL THE BEST ST MARTIN ST MAARTEN PHOTOS

st maarten carnival 2014 judith roumou

SXM POLICE DEEL 2

st maarten latest news updates, sint maarten crime, sint maarten marecheuchesse, sint maarten police, sint maarten vdsm, st maarten crime, st maarten police, st martin gendarme, st martin gendarmes, st martin police, st martin police municipal, judith roumou, sxm investigation, sxm police, sxm sint maarten vks, sxm st maarten sint maarten bavpol, sxm st maarten sint maarten control unit, sint maarten nieuws, st maarten noticias, st maarten latest news updates

st maarten news, st maarten government news updates, st maarten news, sxm news, st martin news, caribbean news, st maarten politics, patrick illidge, theo heyliger, romain laville, dr lloyd richardson, yanchi leonard, sylvia meyers, st maarten national alliance, william marlin, roland duncan, sint maarten united peoples party, st maarten democratic party, st maarten government, sint maarten government, sint maarten police, CHRISTOPHER EMMANUEL

Jetpack for WordPress

A super-plugin that brings dozens of cool enhancements to your blog

sxm melee st maarten news st martin latest sint maarten updates, judith roumou video/photos blogs

st maarten melee SXM latest st martin sint maarten government, politics, crime, judith roumou

SXM POLICE

st maarten police, sint maarten police, sxm police, st martin police, CHRISTOPHER EMMANUEL

ST MAARTEN

st maarten beaches, caribbean vacation, st maarten vacation, sxm vacation

PUFFING TONS HOST

NORMAL ST MAARTEN, MARIJUANA CARIBBEAN, MARIJUANA ST MAARTEN, PRO LEGALIZATION ST MAARTEN

ST MAARTEN UNDERGROUND

SXM ST MAARTEN MUSIC, DANCE, CULTURE, PHOTOS JUDITH ROUMOU

WICKEDLICKS

ANOTHER PAUPER-AZZI PRODUCTION

SXM CARNIVAL 2014: THE BEST!

THE BEST SINT MAARTEN ST MARTIN CARNIVAL VIDEOS AND PHOTOS, CHRISTOPHER EMMANUEL

jamesbronson

Just another WordPress.com site

ST MAARTENNEWS.COM SINT MAARTEN ST MARTIN

st maarten latest news updates, sint maarten crime, sint maarten marecheuchesse, sint maarten police, sint maarten vdsm, st maarten crime, st maarten police, st martin gendarme, st martin gendarmes, st martin police, st martin police municipal, judith roumou, sxm investigation, sxm police, sxm sint maarten vks, sxm st maarten sint maarten bavpol, sxm st maarten sint maarten control unit, sint maarten nieuws, st maarten noticias, st maarten latest news updates

SXMPOLITICO

ST MAARTEN NEWS STMAARTENNEWS.COM, CHRISTOPHER EMMANUEL

LADIES AND GENTLEMEN! INTRODUCING...........

ST MAARTEN NEWS NOW

sint maarten news, st maarten news, sxm news, st martin news, caribbean news, st maarten politics, patrick illidge, theo heyliger, romain laville, dr lloyd richardson, yanchi leonard, sylvia meyers, st maarten national alliance, william marlin, roland duncan, sint maarten united peoples party, st maarten democratic party, st maarten government, sint maarten government, sint maarten police

SXM CARNIVAL THE BEST ST MARTIN ST MAARTEN PHOTOS

st maarten carnival 2014 judith roumou

SXM POLICE DEEL 2

st maarten latest news updates, sint maarten crime, sint maarten marecheuchesse, sint maarten police, sint maarten vdsm, st maarten crime, st maarten police, st martin gendarme, st martin gendarmes, st martin police, st martin police municipal, judith roumou, sxm investigation, sxm police, sxm sint maarten vks, sxm st maarten sint maarten bavpol, sxm st maarten sint maarten control unit, sint maarten nieuws, st maarten noticias, st maarten latest news updates

st maarten news, st maarten government news updates, st maarten news, sxm news, st martin news, caribbean news, st maarten politics, patrick illidge, theo heyliger, romain laville, dr lloyd richardson, yanchi leonard, sylvia meyers, st maarten national alliance, william marlin, roland duncan, sint maarten united peoples party, st maarten democratic party, st maarten government, sint maarten government, sint maarten police, CHRISTOPHER EMMANUEL

Jetpack for WordPress

A super-plugin that brings dozens of cool enhancements to your blog

sxm melee st maarten news st martin latest sint maarten updates, judith roumou video/photos blogs

st maarten melee SXM latest st martin sint maarten government, politics, crime, judith roumou

SXM POLICE

st maarten police, sint maarten police, sxm police, st martin police, CHRISTOPHER EMMANUEL

ST MAARTEN

st maarten beaches, caribbean vacation, st maarten vacation, sxm vacation

PUFFING TONS HOST

NORMAL ST MAARTEN, MARIJUANA CARIBBEAN, MARIJUANA ST MAARTEN, PRO LEGALIZATION ST MAARTEN

ST MAARTEN UNDERGROUND

SXM ST MAARTEN MUSIC, DANCE, CULTURE, PHOTOS JUDITH ROUMOU

WICKEDLICKS

ANOTHER PAUPER-AZZI PRODUCTION

SXM CARNIVAL 2014: THE BEST!

THE BEST SINT MAARTEN ST MARTIN CARNIVAL VIDEOS AND PHOTOS, CHRISTOPHER EMMANUEL

jamesbronson

Just another WordPress.com site

ST MAARTENNEWS.COM SINT MAARTEN ST MARTIN

st maarten latest news updates, sint maarten crime, sint maarten marecheuchesse, sint maarten police, sint maarten vdsm, st maarten crime, st maarten police, st martin gendarme, st martin gendarmes, st martin police, st martin police municipal, judith roumou, sxm investigation, sxm police, sxm sint maarten vks, sxm st maarten sint maarten bavpol, sxm st maarten sint maarten control unit, sint maarten nieuws, st maarten noticias, st maarten latest news updates

SXMPOLITICO

ST MAARTEN NEWS STMAARTENNEWS.COM, CHRISTOPHER EMMANUEL

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 17,596 other followers

%d bloggers like this: