st maarten, st maarten weather , st maarten airport, st maarten map, st maarten hotels , st maarten airport code, st maarten island, st maarten currency, st maarten beaches, st maarten news, sxm weath

Hero Brinkman from his Facebook

Als politicus ben je altijd behoorlijk kwetsbaar voor leugens en valselijk insinuerende verhalen. De eerste reactie is altijd dood zwijgen. maar soms werkt dat niet. Ik ben nu bijna een jaar uit de TK en wordt er nog steeds dagelijks mee geconfronteerd. Ben dat nu eerlijk gezegd helemaal spuugzat. Iedereen die verhalen loopt te vertellen over mij kan een reactie verwachten. Een mooi voorbeeld zijn die vriendjes van de PVV van Geenstijl over mijn wachtgeldregeling. Zij spreken mij aan, maar eigenlijk moeten zij de PVV aanspreken. Want ik heb mijn mening verkondigd over de wachtgeldregeling als lid van de fractie van de PVV en niet als Hero Brinkman. En ja, ik ben het nu eens met het kabinet die zegt dat de versobering van de regeling die aanhangig is gemaakt door mij, namens de PVV, voldoende is. Waarom spreken die zogenaamde “objectieve” journalisten van Geenstijl mij erop aan? Ik heb in mijn tijd in de Kamer veelvuldig intensieve en meer dan zakelijke, contacten gezien en gelezen tussen personen van Geenstijl en de PVV. Zouden die mensen die mij aangeven dat de PVV en Geenstijl kennelijk een deal hebben gemaakt, gelijk hebben? Het zou mij niet verbazen! Ik weet dat de PVV vorig jaar tijdens de verkiezingen duizenden euro’s heeft gespendeerd aan bloggers die ongelimiteerd kwaad konden spreken over mij op social media. Banden met Geenstijl? Niet onmogelijk! En ja, idd ik doe ook gewoon mee met hun strategie.

2 replies »

  1. what is shocking is the lack of the application of the laws of libel, slander, defamation….that are on the books to address lies, deceit, wrongs in the sense that the law makes those account in large monetary damages wherever published even in the States…..i strongly suggest that all those victims of falsehoods seek counsel, file damage suits that will take from those responsible all their assets…….defamation is a cruel act of cowards and haters and should be stopped by swift legal action in any venue where the defamation is/was published…there is justice!

    Like

    • the definition of libel, slander of defamation would mean lies, and in st maarten that would have to start with the government, the prosecutors, the court system, the newspapers, the police department etc. etc. etc.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.