st maarten, st maarten weather , st maarten airport, st maarten map, st maarten hotels , st maarten airport code, st maarten island, st maarten currency, st maarten beaches, st maarten news, sxm weath

BONAIRE PETITION Integriteit van de Lydia Emerencia ja – nee tegen wanbeleid heinz meijer

  • Today
  • Heinz Meijer

    Integriteit van de Lydia Emerencia ja – nee tegen wanbeleid http://steunlydiaemerencia.petities.nl/

    Wij willen aan de Europese Raad (voorzitter en president, Herman van Rompuy) verzoeken om te bemiddelen in de onrechtvaardige wijze waarop de Nederlandse regering, de coalitie op Bonaire (Caribisch Nederland) de hand boven het hoofd houdt en niet de integriteit van de gezaghebber steunt. PETITIE Wij De bevolking van Bonaire, vrienden van stichting Stap voor Bonaire en de Nederlandse bevolking. constateren De Nederlandse regering is medeplichtig aan wanbeleid, corruptie, valsheid in geschrifte, intimidatie en onderdrukking van de bevolking van Bonaire, door de coalitie UPB/Santana te steunen. En de gezaghebber van Bonaire mag niet weggejaagd worden door deze corrupte coalitie. en verzoeken De gezaghebber moet blijven en de coalitie mag niet met medeweten van de Nederlandse regering haar wanbeleid blijven uitvoeren en de integriteit van de gezaghebber op het spel zetten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.