BLOGS JUDITH ROUMOU

SO EVERYBODY’S GETTING ARRESTED BUT THEO??? HMMMMMM AND MORE DUTCH BLOGS

theopokay111

Maybe I’m wrong in my count, but Patrick Illidge has been arrested, Hiro Shigemoto has been arrested, Francesco Corallo-arrested, Jaap Van den Heuvel-arrested…………It seems that the only, lowest common denominator in ALL these arrests, and court cases……….. Is Theo Heyliger!!!!!!! 

En nu……Brieven over banden……..

Schotte (Curacao) en Theo Heyliger (schoonzoon van Claude Wathy) (Sint Maarten) zijn samen de lul..nemen al jaren geld aan van deze Italiaanse opa..Hoe die Italiaanse Mob Opa zijn Nederlandse parieren kreeg is simpel via de notarissen op Sint Maarten die ook in de tas zitten van deze mob opa..Theo Heyliger is nog erger dan Gerrit Schotte maar ja Sint Maarten heeft dan nog 1.5 Milj.Touristen (cruise en land) waar Curacao blijft steken op de 350k Touristen..Theo Heliger heeft Carollo aangedragen staat in de mails naar Schotte..

 

 

WHEN YOU GO TO THE ABOVE NETHERLANDS SITES, YOU WILL SEE THAT THEY ARE POSTING LINKS TO MY BLOGS THROUGHOUT ALL COMMENT SECTIONS. MY BIGGEST READING AUDIENCE IS THE UNITED STATES, THE NETHERLANDS, NUMBER 2………

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.