st maarten, st maarten weather , st maarten airport, st maarten map, st maarten hotels , st maarten airport code, st maarten island, st maarten currency, st maarten beaches, st maarten news, sxm weath

TODAY 1000 COPIES OF CHARLIE HEBDO CAN BE BOUGHT AT MAISON DE LA PRESSE, MARIGOT ST MARTIN- 1000 LASHES, IF YOU DON’T DIE OF LAUGHTER!

As of today 1000 copies of controversial satire magazine “Charlie Hebdo will be available for purchase at Maison de la Presse in Marigot, 500 copies more than available in the entire Netherlands.  Flags have been at half-mast since the massacre at Charlie Hebdo’s headquarters in France last week.

charliehebdo??????????

Vanaf morgen liggen er 1000 exemplaren in boekhandel Maison de la Presse in Marigot, aldus Caribisch Netwerk. Dat zijn er 500 meer dan in heel Nederland. De vlaggen hangen op het Franse deel van het eiland al sinds de aanslagen in Parijs half stok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.