st maarten, st maarten weather , st maarten airport, st maarten map, st maarten hotels , st maarten airport code, st maarten island, st maarten currency, st maarten beaches, st maarten news, sxm weath

Plasterk naar Sint Maarten

Minister Plasterk bezoekt samen met Eugene Rhuggenaath, de minister-president van Curaçao, Sint Maarten. De minister zal op het eiland onder andere aanwezig zijn bij het ontladen van het schip Zr. Ms. Karel Doorman dat afgelopen dagen onderweg was met hulpgoederen voor het getroffen eiland. Naast een bezoek aan het schip zullen de twee ook een bezoek brengen aan de verschillende militairen die al weken actief zijn op Sint Maarten om de bevolking te helpen in de nasleep van orkaan Irma.

Plasterk naar Sint Maarten

Plasterk naar Sint Maarten Ronald Plasterk Minister Jaap Van Der Heuvel Pimp Bada Bing Brothel

Plasterk naar Sint Maarten Ronald Plasterk Minister Jaap Van Der Heuvel Pimp Bada Bing Brothel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.