sint maarten news

TELEGRAAF: Regering Sint-Maarten gevallen/St Maarten Government Falls

PHILIPSBURG – De regering op Sint-Maarten is gevallen. Twee volksvertegenwoordigers van regeringspartij United Democrats (UD) zijn uit onvrede opgestapt en hebben zich onafhankelijk verklaard. Ze hebben een akkoord gesloten met twee oppositiepartijen.

Daarmee heeft de oppositie een meerderheid in het parlement. Het is maar de vraag of die ook daadwerkelijk kan gaan regeren of dat er verkiezingen komen. Helder is wel dat de huidige regering van minister-president Leona Marlin-Romeo niet meer op een meerderheid in het parlement kan rekenen.

PHILIPSBURG – The government on St Maarten has fallen. Two members of parliament from the United Democrats (UD) government party have stepped out of dissatisfaction and have declared themselves independent. They have concluded an agreement with two opposition parties.

The opposition therefore has a majority in parliament. The question is whether it can actually start to govern or whether there will be elections. It is clear that the current government of Prime Minister Leona Marlin-Romeo can no longer count on a majority in parliament.https://www.telegraaf.nl/nieuws/588285240/regering-sint-maarten-gevallen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.