Netherlands Vs Former Antilles

Any Dutch – Antillian Agreement This Week Is Out Of The Question

The Hague – It seems out of the question that an agreement will be made in the Council of Ministers on Friday about new corona loans to Curaçao, Aruba and Sint Maarten. State Secretary Knops said yesterday evening in the Parliamentary Committee for Kingdom Relations that this will take weeks. Time is running out: Aruba and Curaçao may no longer be able to meet their payment obligations such as paying civil servants’ salaries by the end of this month. Money from the Netherlands only comes if the countries agree to the conditions of the Netherlands. Send feedbackHistorySavedCommunitySpeak with someone in another language.NO THANKSTRY THE APPhttps://accounts.google.com/o/oauth2/postmessageRelay?parent=https%3A%2F%2Ftranslate.google.com&jsh=m%3B%2F_%2Fscs%2Fabc-static%2F_%2Fjs%2Fk%3Dgapi.gapi.en.lqqPe8Y-aUs.O%2Fd%3D1%2Fct%3Dzgms%2Frs%3DAHpOoo_7ZBgzLryveB2qtYoSqeBQ4P-TYA%2Fm%3D__features__#rpctoken=393588273&forcesecure=1

Den Haag – Het lijkt uitgesloten dat er vrijdag in de Rijksministerraad een akkoord wordt gesloten over nieuwe coronaleningen aan Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Staatssecretaris Knops zei gisteravond in de Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties dat dat nog wel weken gaat duren. De tijd begint wel te dringen: Aruba en Curaçao kunnen mogelijk aan het einde van deze maand al niet meer aan hun betalingsverplichtingen voldoen zoals het betalen van ambtenarensalarissen. Geld uit Nederland komt er alleen maar als de landen akkoord gaan met de voorwaarden van Nederland.

‘Akkoord deze week lijkt uitgesloten’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.