st maarten news

Aruba Records It’s Highest COVID 19 Infections In One Day. 141 New Cases

141 new corona infections were registered in Aruba on Wednesday. Never before has there been such a big increase in one day. It’s all about local infections, not tourists. On Wednesday it was also announced that 58 patients have recovered from the virus.

In total there are now 1364 active infections in Aruba. There are 38 patients with a corona infection in the hospital, eleven of them in intensive care. Fifteen people have died of the disease on the island since the start of the pandemic

Op Aruba zijn woensdag 141 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. Niet eerder was er sprake van zo’n grote stijging op één dag. Het gaat allemaal om lokale besmettingen, niet om toeristen. Woensdag werd ook bekend dat 58 patiënten zijn hersteld van het virus.

In totaal zijn er nu 1364 actieve besmettingen op Aruba. Er liggen 38 patiënten met een coronabesmetting in het ziekenhuis, waarvan elf op de intensive care. Sinds het begin van de crisis zijn vijftien personen aan de ziekte overleden op het eiland.
https://nieuws.nl/algemeen/20200910/aruba-meldt-hoogste-aantal-coronabesmettingen-op-een-dag/

Categories: st maarten news

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.