st maarten news

Organiser Of Covid19 Super Spreader Birthday Event Where Several Were Infected Is Temporarily Released

Kralendijk: The suspect who organized a birthday party during the holidays where several people presumably were infected with COVID-19 has been temporarily released. This has been announced by the Public Prosecution Service. The man remains suspected that he intentionally endangered the partygoers by organizing this party. The criminal investigation into the events at the party is still in full swing. According to the OM, there is still a lot of talk about this on the island. With this investigation, the Public Prosecution wants to emphasize that no one can and cannot implement the covid measures of the Lieutenant Governor at their own discretion.

Kralendijk De verdachte die tijdens de feestdagen een verjaardagsfeest organiseerde waar vermoedelijk meerdere mensen besmet werden met COVID-19 is voorlopig in vrijheid gesteld. Dit laat het Openbaar Ministerie weten. De man blijft ervan verdacht dat hij met het organiseren van dit feest bewust de feestgangers in gevaar heeft gebracht. Het strafrechtelijk onderzoek naar de gebeurtenissen op het feest is nog in volle gang. Er wordt volgens het OM op het eiland nog veel over gesproken. Het Openbaar Ministerie wil met dit onderzoek benadrukken dat niemand de covid-maatregelen van de gezaghebber naar eigen inzicht mag én kan invullen. https://bonaire.nu/2021/01/28/verdachte-organisator-coronafeest-voorlopig-vrijgelaten/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.