Netherlands Vs Former Antilles

King Willem-Alexander Spoke To Saba & Statia Government vía Video Conference Call Today

ORANJESTAD / THE BOTTOM – King Willem-Alexander spoke in separate video conversations on Wednesday afternoon, March 10, with the government commissioner of St. Eustatius and the Island Governor of Saba. The monarch was informed by government commissioner Marnix van Rij of St. Eustatius and Lieutenant Governor Jonathan Johnson of Saba about current events and developments on the islands. The King regularly receives the government commissioner, rulers and governors of the Caribbean part of the Kingdom to be informed about recent developments. Because unnecessary travel is discouraged due to the corona virus, video calls take place. The conversation with Government Commissioner Marnix van Rij and Lieutenant Governor Johnson discussed, among other things, the consequences of the pandemic and the measures taken to prevent the spread of the corona virus on St. Eustatius and Saba.
ORANJESTAD/THE BOTTOM- Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag 10 maart in separate videogesprekken gesproken met de regeringscommissaris van Sint Eustatius en de gezaghebber van Saba. De vorst liet zich door regeringscommissaris Marnix van Rij van Sint Eustatius en gezaghebber Jonathan Johnson van Saba informeren over actualiteiten en ontwikkelingen op de eilanden. De Koning ontvangt met enige regelmaat de regeringscommissaris, gezaghebbers en gouverneurs van het Caribisch deel van het Koninkrijk om zich te laten informeren over recente ontwikkelingen. Omdat niet noodzakelijke reizen vanwege het coronavirus worden afgeraden, vinden videogesprekken plaats. Het gesprek met Regeringscommissaris Marnix van Rij en Gezaghebber Johnson ging onder meer over de gevolgen van de pandemie en de genomen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan op Sint Eustatius en Saba. https://koninkrijk.nu/2021/03/10/koning-spreekt-regeringscommissaris-statia-en-gezaghebber-saba/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.