Corona Virus In St Maarten Skyrocketing. Here Are The Latest Numbers From Aruba, St Maarten, Curacao, Bonaire

Latest: Numbers Of Covid-19 Deaths Rise In Curacao As Two More Patients Die In Curacao.

Again, two patients in Curaçao died from the consequences of Corona. Friday too. The number of deaths since the start of the corona crisis is now thirty. Today 278 people have tested positive. A total of 1,563 corona tests were administered. A test ratio of 17.8 percent. 63 people healed. Nine people have been hospitalized, one of whom had to be taken straight to the Intensive Care Unit. Three patients have been released from hospital. There are now 58 people, sixteen of whom are in intensive care. That includes one Bonairean, who is in Intensive Care.
https://curacao.nu/twee-coronapatienten-overleden-op-curacao/
Opnieuw zijn twee patiënten in Curaçao overleden aan de gevolgen van Corona. Vrijdag ook al. Het aantal doden sinds het begin van de coronacrisis is nu dertig. Er zijn vandaag 278 mensen positief getest. In totaal werden 1563 coronatesten afgenomen. Een testratio derhalve van 17,8 procent. 63 mensen genasen. Negen mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis van wie één iemand meteen naar de Intensive Care moest worden gebracht. Drie patiënten zijn ontslagen uit het ziekenhuis. Daar liggen nu 58 mensen, van wie zestien op de intensive care. Dat is inclusief één Bonairiaan, die op de Intensive Care ligt.
https://curacao.nu/twee-coronapatienten-overleden-op-curacao/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.