Bonaire

Rescue & Coordination Center van de Kustwacht door de politie van Bonaire gebeld assistentie te verlenen met de kustwacht patrouille helikopter bij een Search & Rescue geval. Meisje Samen Met Haar Ouders Werd Al Een Uur Vermist.

Vanochtend tegen 10:53 werd de Rescue & Coordination Center van de Kustwacht door de politie van Bonaire gebeld met het verzoek om assistentie te verlenen met de kustwacht patrouille helikopter bij een Search & Rescue geval. Een meisje die samen met haar ouders een wandeltocht aan het maken was, werd al een uur vermist.
De helikopter was op dat moment net terug van een patrouillevlucht en heeft meteen getankt en weer opgestegen richting Bonaire. In de tussentijd had het politiecontact gekregen met het meisje via haar mobiele telefoon maar de communicatie verliep moeilijk. Het meisje gaf aan dat zij de politiewagens kon zien.
Bij aankomst van de kustwacht patrouille helikopter werd deze gedirigeerd naar de vermoedelijke locatie van het meisje. De kustwacht landpatrouille die ook aan het zoeken was zag dat de helikopter het meisje had gevonden en dat zij nu aan boord van de helikopter werd gebracht. Afgezien van wat hoofdpijn en een beetje verward zijn maakte zij het goed. De helikopter bracht haar naar de Flamingo luchthaven waar een ambulance haar opwachtte en haar naar het ziekenhuis bracht.

Weer een goede samenwerking van Politie Bonaire en de Kustwacht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.